Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu

Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu - Constantino, Maria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Constantino, Maria
DIMENZIJA
4,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačke – potpuni vodič: sve o mačkama i mačjem svijetu.pdf
ISBN
2107103896457

OPIS

Mačke – potpuni vodič sveobuhvatni je priručnik o svemu što se odnosi na mačji svijet. Prvi dio sadrži podrobne informacije i savjete o svim aspektima skrbi o mačkama, uključujući biranje mačke ili mačića, hranjenje, njegu, zdravstvena pitanja, uzgoj, školovanje i igru. Drugi dio knjige pruža podrobne smjernice za više od 40 različitih pasmina mačaka, dugodlakih i kratkodlakih, te uključuje sve popularne pasmine, kao i neke egzotične i neobične vrste. Dio o pasminama također sadrži pojedinosti o porijeklu, fizičkim karakteristikama i temperamentu. Bez obzira jeste li vlasnik mačke ili jednostavno volite te životinje, ova će vam knjiga biti dragocjen izvor informacija, ali i zadovoljstva. U potpunosti ilustrirana, prava je radost za čitanje i praktičnu uporabu.

Uvez: meki, plastificiran, s preklopom. Stanje knjige: odlično.

I tako se on spontano iscjeljuje, jer mi preuzimamo emotivne terete. Riječ je o dobrovoljnoj žrtvi, koju smo kao vrsta za vas odlučili napraviti na Zemlji. Stručnjak za velike mačke, Boone Smith putuje u Patagoniju kako bi promatrao pume koje napreduju u divljini uslijed sve većih zaštitarskih nastojanja.

POVEZANE KNJIGE