Na mjesečini

Na mjesečini - Quick, Amanda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
8,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Na mjesečini.pdf
ISBN
5125240075205

OPIS

Dok istražuje sumnjivu smrt, privatni istražitelj Ambrose Wells nađe se na području dvorca Aldwick – usred potpuna kaosa. Stari dvorac guta vatra – a lijepa žena i četiri mlade djevojke bježe na konjima. Ispostavi se da odlučna gospođica Concordia Glade i četiri njezine učenice bježe od zloglasna londonskog gospodara zločina koji ni pred čim neće prezati kako bi ih uništio. Njihova jedina nada je Ambrose, samotnjak koji čuva obilje vlastitih tajni, kao i žudnju spram nekonvencionalne učiteljice. l dok Ambrose i Concordia sve riskiraju kako bi razotkrili zločinački um, moraju se boriti i protiv uzavrele strasti koja ugrožava njihovu teško stečenu neovisnost…

Knjige (13607) Alternativa (1259) alternativa-ostalo (1014) Alternativna medicina (119) Ljekovito bilje (61) Astronomija (64) Biologija (140) Dječja knjiga (525) Ekonomija (397) Enciklopedije i leksikoni (88) Filozofija (834) Kao grad obasjan na mjesečini Ranom zorom on se ustajao Ranom zorom sve je obavljao Mnoga djela što je učinio Malo zahvala za to je dobio Bar da vrijeme može malo stati Da mu ono može zahvalu dati Kad vrijeme prođe tada Recimo mu hvala za vođenje grada" Neposredno nakon napada na Pearl Harbour, u naizgled sigurnu britansku koloniju Burmu 1942. prodire japanska carska vojska.

Tu sam sio na travicu, Kraj potoka, meka, bajna, Uz'o sitnu tamburicu, Pa uživah svijeta sjajna. Stari dvorac guta vatra - a lijepa žena i četiri mlade djevojke bježe na konjima. Ispostavi se da odlučna gospođica Concordia Glade i četiri njezine učenice bježe od zloglasna londonskog gospodara zločina koji ni pred čim neće prezati kako bi ih uništio. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Na mjesečini autora Quick, Amanda.

POVEZANE KNJIGE