Novi dizajn vrta

Novi dizajn vrta - Clifton, Joan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clifton, Joan
DIMENZIJA
7,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi dizajn vrta.pdf
ISBN
4844117166177

OPIS

Kako kreirati suvremeni vanjski životni prostor – priručnik za gradnju i transformaciju vrta, s idejama i savjetima za uređenje podova, površina, konstrukcija, namještaja, dekorativnih elemenata i ornamenata, rasvjete i vodenih detalja, prikazanih na više od 600 prelijepih fotografija – jedinstven i stilski priručnik za suvremena dizajnerska rješenja u vrtovima, dvorištima i terasama, uz korištenje kamena, drva, betona, stakla, metala, gline, sintetskih i organskih materijala – kreativne ideje za daščane podove, popločavanje i uređenje površina, pregrade, zidove i ograde, konstrukcije, stube, mostove, namještaj i spremnike – kako izraditi najornamentalnije detalje uključujući materijale za popločavanje, keramičke pločice i mozaike; lukove i pergole; kutije, cvjetne lonce i posude za sadnju; statue i skulpture; vrtnu rasvjetu; vodene detalje; i žive ornamente kao što su topijari i skulpturalne biljke – inspirativne ideje za kreiranje vrtova kroz različite stilove: formalnog ili romantičnog; mediteranskog ili japanskog; i od morske obale i prigradskih do seoskih ili suvremenih – 600 izvanrednih fotografija prikazuje mnoge vrste vrtova i drugih vanjskih prostora

Knjiga Novi dizaj vrta je jedinstven i stilski priručnik za suvremena dizajnerska rješenja u vrtovima, dvorištima i na terasama, uz korištenje kamena, drva, betona, stakla, metala, gline ... Knjiga Novi dizaj vrta sa više od 600 fotografija u boji jedinstven je stilski priručnik za suvremena dizajnerska rješenja u vrtovima, dvorištima i na terasama, uz korištenje kamena, drva, betona, stakla, metala, gline, sintetskih i organskih mater Knjiga Novi dizajn vrta je jedinstven i stilski priručnik za suvremena dizajnerska rješenja u vrtovima, dvorištima i na terasama, uz korištenje kamena, drva, betona, stakla, metala, gline, sintetskih i organskih materijala. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Novi dizajn vrta autora Clifton, Joan. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Krenuli ste s proljetnim uređenjem doma, ali vam članak 35 neodoljivih ideja za dizajn terase nije donio dovoljno ideja za uređenje vašeg malog vrta ili terase?.

Kupnju odabranih naslova moguće je obaviti na četiri načina: ... Novi dizajn vrta - Joan Clifton (NOVA) Autor: Joan Clifton Format: veliki 22,5x28 Broj strana: 258 Povez: tvrd Izdavač: Leo commerce, Rijeka Kn Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Novi dizajn vrta - Kako kreirati suvremeni vanjski životni prostor .

POVEZANE KNJIGE