Psi – potpuni vodič

Psi – potpuni vodič - Constantino, Maria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Constantino, Maria
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Psi – potpuni vodič.pdf
ISBN
1303538787281

OPIS

Psi – potpuni vodič Knjiga za odgoj, njegu i pasmine pasaPsi – potpuni vodič savršena je knjiga za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse. Puna korisnih savjeta i podataka, kao i prelijepih fotografija, ona doista sadrži sve što trebamo znati o našim najvjernijim prijateljima. Prvi dio knjige daje savjete o svim aspektima skrbi o psima, od biranja psa ili šteneta, preko školovanja, hranjenja i dotjerivanja, do postupaka i njege tijekom bolesti. Drugi dio sadrži popis više od 250 pasmina, uključujući najpopularnije pasmine iz svih krajeva svijeta, kao i manje poznate pse. Uz informacije o razvoju novih psećih pasmina, anatomiji, osjetilima i praktične savjete o njezi, ovo je doista predivna knjiga za sve ljubitelje pasa.

Količina:-+ Nema na stanju Knjiga za odgoj, negu i upoznavanje pasa.Savršen priručnik za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse. Saveti o svim aspektima nege pasa, biranju psa ili šteneta ... Psi - Potpuni vodic, Bosanski Petrovac, 1 KM, Veliki broj strucnih knjiga i literature u pdf formatuKnjiga u PDF formatu,Placanje kreditom na 062 broj.Slanje na e-mail po izvrsenoj uplati.Kupis 2 dobijes 3Svaki dan dopunjavanje sa novim knjigama.Pogledajte i ostale artikle na profilu. Pas vodič je "školovan" da razmišlja što će u kojoj situaciji učiniti, kako će postupiti.

Psi vole promjenu okusa hrane, potrebno im je što češće mijenjati hranu i poželjno je dati im nešto i iz svojeg tanjura, malo za promjenu. ... The Saarloos Wolfdog - Potpuni vodič.

POVEZANE KNJIGE