Angelina Jolie biografija

Angelina Jolie biografija - Mercer, Rhona | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mercer, Rhona
DIMENZIJA
3,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Angelina Jolie biografija.pdf
ISBN
6804013908510

OPIS

Priča o najzavodljivijoj zvijezdi na svijetu Angelina Jolie jedna od najljepših žena svijeta. Otmjena, seksi, magnetski privlačna podjednako muškarcima kao i ženama na glasu je kao osoba koja živi na rubu. Dok mnoge holivudske zvijezde svim silama izbjegavaju medije, Angelina je uvijek otvoreno govorila o svojemu često zamršenom i neobičnom životu. Uz troje posvojene djece i biološko dijete s holivudskim zavodnikom Bradom Pittom te predanost ulozi UN-ove ambasadorice dobre volje, Angelina je posve promijenila reputaciju. Priča o iskušenjima, previranjima, romansama i konačnoj sreći Angeline Jolie.

prosinca 1963.), američki filmski glumac, producent i aktivist.Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova. Bio je nominiran za Oscar, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995..

Angelina Jolie osvojila je naslovnice otkako se prije deset godina naglo pojavila na holivudskoj sceni i od tada opčinjava milijune obožavatelja diljem svijeta. Rhona Mercer : ANGELINA JOLIE - BIOGRAFIJA. Cijena 60 kn ~ 8 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 33409174 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Sesvete, Sesvete ... Što se tiče njegovog privatnog života, poznato je kako je hodao s brojnim glumicama, od čega ipak treba izdvojiti vezu s Jennifer Aniston s kojom se na kraju i vjenčao.

POVEZANE KNJIGE