Kako prepoznati darovito dijete

Kako prepoznati darovito dijete - Galbraith, Judy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Judy
DIMENZIJA
4,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prepoznati darovito dijete.pdf
ISBN
6774130610100

OPIS

Savjeti roditeljima kako bi iskoristili i istakli darovitost svog djeteta Što znači biti darovit? Znači li to biti pametan? Kreativan? Talentiran? Ako ste se ikada zapitali ova pitanja, ova knjiga je upravo za vas. Uz duhovite ilustracije koje prate objašnjenja darovitosti – njegove karakteristike, izazove i mogućnosti, te roditeljske priče proizašle iz njihovih vlastitih iskustava, otkrit ćete što odlikuje darovitu djecu i kako možete prepoznati i potaknuti jedinstvene sposobnosti svog darovitog djeteta. U knjizi možete pronaći savjete i odgovore na pitanja – jesu li darovita djeca uistinu posebna, postoje li posebni programi njihova školovanja i kako mogu pomoći svom djetetu da najbolje iskoristi svoje sposobnosti?

Zbog visoke razine energije potrebno im je manje sna pa ih pogrešno kvalificiraju kao hiperaktivne. Kako prepoznati darovito dijete? Objavio 10.05.2016. S.P.

Čak su četiri općenito zastupljena pristupa darovitosti, gdje se debatira je li darovitost visoki IQ, neka natprosječno razvijena specifična sposobnost, kreativnost ili pak učinkovitost u životu (jer netko može imati visoki IQ ali ... Kako prepoznati darovito dijete, odnosno, koji su simptomi prema kojima bi roditelj mogao zaključiti da mu je dijete darovito (osim po tomu što je njegovo)? Za početak, odgovorite pošteno na sljedeća pitanja. Je li vaše dijete: Kako prepoznati darovito dijete, odnosno, koji su simptomi prema kojima bi roditelj mogao zaključiti da mu je dijete darovito (osim po tomu što je njegovo)? Za početak, odgovorite pošteno na sljedeća pitanja.

POVEZANE KNJIGE