Snjeguljica

Snjeguljica - Bašić, Zdenko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Zdenko
DIMENZIJA
4,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjeguljica.pdf
ISBN
8639962689993

OPIS

Ilustrirao uspješan dvojac Zdenko Bašić i Manuel Šumberac „ Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Nakon Alise u zemlji čudesa i Pinokijevih pustolovina, iz nakladničke kuće Carlton iz Velike Britanije, stiže još jedan klasik za djecu – Snjeguljica! I ovoga puta vizualno ruho glavnih junaka dolazi iz radionice iznimno uspješnog dvojca – Zdenka Bašića i Manuela Šumberca. Tako po treći puta cijeli svijet gleda junake omiljenih bajki onako kako su ih zamislili hrvatski ilustratori, potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu svjetskog likovnog dizajna. Planetopija je ovo izdanje prevela na hrvatski jezik i ponudila ga domaćim čitateljima, a prepoznatljiv Bašićev stil poveo je dragu nam Snjeguljicu, kao i svih sedam patuljaka, u 21. stoljeće. „Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Princeza Snjeguljica blagoslovljena je ljepotom čistom kao netaknut snijeg, ali ljubomorna kraljica kuje zavjeru da je se zauvijek riješi. U domu sedam patuljaka, na koji je slučajno nabasala, Snjeguljica je dobila priliku da živi bez bojazni. No kraljičine okrutne čarolije ne poznaju granice…

Kada je Snjeguljica bila mala djevojčica, umrla joj je majka. Otac joj se ponovno oženio i to za ženu koja je bila zla ... Snjeguljica prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Otac joj se ponovno oženio i to za ženu koja je bila zla ... Snjeguljica prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Prvi sladoled Snjeguljica proizveden je na američkom stroju VitaFriz koji je kupljen na Zagrebačkom velesajmu.

POVEZANE KNJIGE