Austrougarske podmornice u I. svjetskom ratu

Austrougarske podmornice u I. svjetskom ratu - Freivogel, Zvonimir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Freivogel, Zvonimir
DIMENZIJA
7,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Austrougarske podmornice u I. svjetskom ratu.pdf
ISBN
5358578656316

OPIS

Austrougarske podmornice u 1. svjetskom ratu / Austro-Hungarian Submarines in World War IJoš jedna knjiga iz biblioteke Hrvatske ratne povijesti, koja vrlo iscrpno, fotografijom, ilustracijom i riječju obrađuje tematiku austrougarskih podmornica. Osim konstrukcijskih podataka, knjiga obiluje i prilozima iz njihove povijesti i ratnog puta, te planovima koji su bili zacrtani i prekinuti raspadom ove moćne srednjoeuropske velesile.

Nekoliko plovila izgrađeno je tijekom rata: 25 u Francuskoj, 46 u Italiji te 40 u Rusiji. „U Prvom svjetskom ratu u BiH je bilo angažirano 291.498 vojnih obveznika ili 16,34 posto osoba od ukupnog stanovništva. Od mobiliziranih bh.

Dobrodošli! Antikvarijat Mali Neboder koristi kolačiće koji omogućuju prikazivanje web stranice. Tip XXI je potkopavala sve elemente savezničke protupodmorničke doktrine koja je odnijela pobjedu u II. Svjetskom ratu.

POVEZANE KNJIGE