Mali vrtovi – stručnjak za vrt

Mali vrtovi – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali vrtovi – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
3611095657661

OPIS

Vaš mali vrt je pretrpan velikim biljkama i nužno mu je potrebna promjena? Jeste li razmišljali da možda posadite penjačice, postavite biljke u posudama ili na prozore objesite cvijeće u košarama? Ovaj precizni vodič predstavlja vam dizajnerske ideje koje štede na prostoru i preporučuje vam najprikladnije biljke za male vrtove, dvorišta i popločene terase.

Jednostavan vrt u kojem je riječno kamenje korišteno kao podloga za stazicu. Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elementi za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske ... Planer za vrt.

500,00 RSD. Novo! Eševeria red ... Nekoliko tegla sa začinima, stablo masline, mirisno cvijeće i napravili ste svoj mali, gotovo pravi mediteranski vrt.

POVEZANE KNJIGE