Odabrano dijete

Odabrano dijete - Lukačević, Damir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lukačević, Damir
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Odabrano dijete.pdf
ISBN
8682929348039

OPIS

Sedmogodišnja djevojčica Klara sa svojim roditeljima seli iz stana u kuću na brežuljak iznad Zagreba. Dobiva i domaće životinje od kojih joj je najomiljenija koza Meeka. No, posebo uzbuđenje i privlačnost u Klarinu srcu izaziva šuma u neposrednoj blizini njezina posjeda. Tamo otkriva čudesno šuplje stablo, kroz koje ukoliko prođete doživite promjenu veličine. Klara upoznaje čudesni vilinski svijet, a to je moguće samo nekome tko je poseban, tko je odabrano dijete . . . Fantastično – pustolovni roman za djecu mlađeg školskog uzrasta.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Šuma je bila naizgled tiho mjesto, no zapravo je obilovala zvukovima. Ako bi se onaj tko je u nju ušao umirio i utišao bar nakratko, ubrzo bi čuo mnoštvo glasova koje su proizvodile nebrojene vrste trčećih, puzećih, letećih bića, onih koja su živjela u tlu, ispod lanjskog suhog lišća, pod korom drveća, medu granama grmlja i visokih stabala koja su opet, svako za sebe, svaka vrsta ... No kod odabira imena za dijete morate pripaziti na to kako se odabrano ime slaže uz vaše prezime.

godini postala je jedna od najtraženijih dijeta na Googleu što nije niti čudno jer 'obećava' gubitak 7 kilograma u samo 7 dana.. Glavno pravilo dijete je strogo držati se uputa tijekom tjedan dana. Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje? Marijana Batinić ima zagonetnu za sve svoje obožavatelje.

POVEZANE KNJIGE