Tričave izabrane pjesme

Tričave izabrane pjesme - Kanižaj, Pajo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kanižaj, Pajo
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Tričave izabrane pjesme.pdf
ISBN
4971178229304

OPIS

Duhovita i iskričava poezija za djecu i mladež Paje Kanižaja prepoznatljiva je sastavnica njegova opusa (piše i prozu, a i za odrasle) koji uvijek iznova oduševljava čitatelja. Njegova sklonost igri, ponajviše igri jezikom, urodila je vrsnim ciklusima pjesama Gledaš – čitaš, Pjesmice, Pjevaš – čitaš, Što sve stane u televizor, Zez, Životinjski zemljopis, Samouka priroda, 3čave pjesme, Pjesmići, Crno-bijela ljubav u kolor,. Hrvatska domovina, Stari mladić, Za kraj – kaj, Kajiku, u kojima podjednako uživaju i odrasli i djeca. Metodički obrađena lektira.

Njegova sklonost igri, ponajviše igri jezikom, urodila je vrsnim ciklusima pjesama (Gledaš - čitaš, Pjesmice, Pjevaš - čitaš, Što sve stane u televizor, Zez, Životinjski zemljopis, Samouka priroda, 3čave ... Tričave izabrane pjesme: Opis proizvoda. Duhovita i iskričava poezija za djecu i mladež Paje Kanižaja prepoznatljiva je sastavnica njegova opusa (piše i prozu, a i za odrasle) koji uvijek iznova oduševljava čitatelja.

Već iz naslova zaključujemo kako se radi o humorističnim, često ironičnim stihovima u kojima dolazi do prave euforije rime. 3čave izabrane pjesme Pajo Kanižaj Kupi 159,00 kn Prednarudžba Novo u ponudi Pročitaj odlomak. 3čave izabrane pjesme Pajo Kanižaj.

POVEZANE KNJIGE