Banana Split

Banana Split - Giljanović, Željana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giljanović, Željana
DIMENZIJA
8,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Banana Split.pdf
ISBN
7192297666231

OPIS

Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest!Sudeći prema jezičnim bravurama, vrckavim dijalozima i sprdanju s politikom jezičnog puritanizma te duhovitim, a počesto i ciničnim opservacijama muško-ženskih odnosa, čini se da je roman ‘Banana Split’ bilo jednako zabavno pisati kao što ga je zabavno čitati. A to je više nego dobra preporuka! Miroslav Kirin, književnik Ovakvu se literaturu nužno i neoriginalno uspoređuje sa serijom ‘Seks i grad’. A usporedba u slučaju ‘Banane Split’ stoji samo utoliko što u ovom romanu ima seksa i grada. Odnosno, o seksu piše prava gradska cura pa je i rezultat prvi domaći ženski roman u kojem britke junakinje ne razgovaraju i ne ponašaju se kao – u knjigama…Arsen Oremović, Večernji list Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest! Junakinje romana – Karla, Lola i Sara – jesu zgodne, ali ne vrte torbicama Gucci. Idu u Avenue Mall i slušaju jazz. Obrazovane, uspješne, i nervozne, pogotovo ako su im frizure loše. Vole cipele i knjige. Pa tko bi im, molim vas, odolio?!Dr. Vladislav Sekulić

1 scoop each vanilla, chocolate and strawberry ice cream. 2 tablespoons sliced fresh strawberries or 1 tablespoon strawberry ice cream topping.

Banana Split - Turning your imagination into reality. We are an internationally renowned Event organising company working on events worldwide and the UK.

POVEZANE KNJIGE