Horoskopi svijeta

Horoskopi svijeta - Čolić, Silvija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čolić, Silvija
DIMENZIJA
5,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Horoskopi svijeta.pdf
ISBN
7799590955727

OPIS

Uz horoskop se vežu različita pitanja, koja zatim opet i ponovno otvaraju uvijek nova pitanja. Bez obzira na odgovore, u korijenu ove drevne tvorevine, moguće je pronaći sličnosti koje su usko vezane s našom svakidašnjicom. Autori starih zapisa većinom su ostali izgubljeni u mraku proteklih vremena, no njihovo učenje živi još i danas. U knjizi se nalazi: Asteška astrologija, Indijski horoskop životinja, Indijski horoskop cvijeća, Japanska astrologija, Kineska astrologija, Burmanska astrologija, Egipatska astrologija, Keltska astrologija, Druidska astrologija, Runski horoskop, Zodijak, Horoskop Karme, Rimska astrologija, Mundana astrologija, Tabela podznaka.

Show all Uz horoskop se vežu različita pitanja, koja zatim opet i ponovno otvaraju uvijek nova pitanja. Bez obzira na odgovore, u korijenu ove drevne tvorevine, moguće je pronaći sličnosti koje su usko vezane s našom svakidašnjicom. Uz horoskop se vežu različita pitanja, koja zatim opet i ponovno otvaraju uvijek nova pitanja.

Kontakt e-mail; Prema godišnjem horoskopi mnogi planeti imaju utjecaj na vaš znak ove godine. Neki od planeta koji će ove godine imati najveći utjecaj na Vodenjake uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton.

POVEZANE KNJIGE