Svaki dan je Božić

Svaki dan je Božić - Greive, Bradley Trevor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greive, Bradley Trevor
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Svaki dan je Božić.pdf
ISBN
6203346484551

OPIS

Smisao Božića je davanje, otvaranje radosti u svom srcu kako bi je velikodušno podijelili s drugima. Ako to učiniš na pravi način, svaki će ti dan biti poput… da, baš kao Božić.?

Nije bila laka i jednostavna ni Stojanovićima, ali njima će ipak ostati u puno ... - Ovo je koronski Božić. Meni je svaki dan praznik, tako da ja i nemam neki osećaj za Božić.

"Ja sam se rodila u ovom gradu, završila sam školu koju volim, imala sreću da radim ono što volim i radim ono što volim. Moja priča nije tako crna, ali je meni bila ... "Danas je dan kada je Bog odlučio ukloniti distance, uzeti ih na sebe, opteretiti se tvojom i mojom udaljenošću, tvojim i mojim lutanjima i krivim izborima i sve to kao s nekim čudnovatim ljepilom ljubavi ponovno vratiti sebi… vratiti tebe tamo gdje pripadaš… Dopusti danas da te to malo Dijete zagrli takvog kakav jesi…", poručuje fra Tomislav Šanko. Božić je divan, jer je ispunjen ljubavlju, radošću, porodičnom okupljanju oko trpeze.

POVEZANE KNJIGE