U doba vremena

U doba vremena - Grbić, Igor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grbić, Igor
DIMENZIJA
10,30 MB
NAZIV DATOTEKE
U doba vremena.pdf
ISBN
5564637850095

OPIS

Eseji Igora Grbića su zapanjujući uvid u jednu intelektualnu i literarnu radionicu o kojoj hrvatska literarna scena malo zna. Visoko obrazovan, najšireg obzora i ujedno intelektualno gibak i ironičan, Grbić „za sebe“, mimo neke eksplictne javne debate, piše i komentira književnost, kulturno stanje, jezik, fenomene tzv. trivijalne svakodnevnice na najvišem stilističkom i mentalnom nivou. Uvjerljivost, suveremenost, originalnost i sasvim posebno mjesto unutar suvremenog hrvtaskog literarnog esejizma osiguravaju mu njegovi najširi filološki, književni i kulturno-komparativni uvidi, kao i, vjerojatno, život i pisanje u ekscentru: u Puli, a ne u Zagrebu ili Splitu gdje se u posljednjih petnaestak godina formira i artikulira njegova književna generacija.

Galaxyju ili ... Upustite se u avanturu s knjigom koju jednom ranije niste baš najbolje razumjeli. Uzmite u obzir da je prošlo dosta vremena i da ste se promijenili.

Korona je nanijela veliku štetu globalnoj industriji putovanja, o brojkama se još ne govori. Ulaznice za filmove u sklopu programa Ljubav u doba korone mogu se rezervirati putem e-pošte ([email protected]), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr. Više o filmskom ciklusu: Ljubav u doba korone potražite na linku.

POVEZANE KNJIGE