Riža – kreativno kuhanje

Riža – kreativno kuhanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Riža – kreativno kuhanje.pdf
ISBN
9203562920819

OPIS

Recepti za jela od riže iz svih krajeva svijeta – kreativno kuhanje Riža je zacijelo jedan od najvažnijih sastojaka svakodnevnih obroka diljem svijeta. U Kini se jede tri puta na dan, Italija ima svoju rižu za rižoto, a Indija i Pakistan imaju basmati rižu. Riža je veoma hranjiva i mnogo lakša od tjestenine. Štoviše, riža je veoma ukusna i pruža nevjerojatne mogućnosti za pripremu. Izabrali smo najukusnije recepte za jela od riže. Na primjer, tu je Slatka riža i Fileti jesetre s popečcima od riže. Paella je također uključena, a imate mogućnost biranja između 4 različita jela od riže uz nju.

Kad je u pitanju smeđa riža, ovaj postupak može trajati i do sat vremena. Otkrijte i treba li prati rižu prije kuhanja Vrijeme za kuhanje smeđe riže možete skratiti za dvadesetak minuta ako se poslužite sljedećim trikom: - Stavite kuhati smeđu rižu u odgovarajuću količinu vode na umjerenu ... Budući da riža sadržava opasni arsen, stručnjaci su testirali koji način kuhanja ga eliminira i uklanja li ga uopće.

Riža je veoma hranjiva i mnogo lakša od tjestenine. Maslac ili ulje spriječit će lijepljenje zrna, a riža će ostati bijela ako u vodu u kojoj kuhate dodate nekoliko kapi limuna. Prije kuhanja rižu obavezno treba oprati Kod kuhanja riže vrijedi pravilo da na jednu šalicu (otprilike 250 mililitara) riže idu dvije šalice vode.

POVEZANE KNJIGE