Dobro jutro, Hrvatska

Dobro jutro, Hrvatska - Šimić, Tanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimić, Tanja
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro jutro, Hrvatska.pdf
ISBN
8363743802620

OPIS

Slasne priče iz televizijskog lonca! Voditelji popularne TV emisije predstavljaju svoje kulinarske filozofije, omiljene recepte, kuhare i restorane. Dobar tek, Hrvatska! Kuharica Dobro jutro, Hrvatska svojevrsna je kulinarska antologija, a njeni izbornici voditelji su popularne TV emisije uz čija smo lica u proteklih petnaest godina započinjali dan, ali i kreirali dnevne jelovnike. Željka Fattorini, Drago Celizić, Blaženka Leib, Davor Meštrović, Suzana Pardačer, Mirko Fodor i Karmela Vukov Colić u ovoj nas knjizi vode diljem gastro-Hrvatske, otkrivajući nam tajne svojih kuhinja, ali i predstavljajući recepte i kuhare koji su pripremili neka od najslasnijih jela ikada prikazanih na televiziji. Od Slavonije do Dalmacije, od Zagorja do Istre, od tradicionalnih jela do egzotike… ova je kuharica vodič koji morate imati.

I time su zaokružili priču o turopoljskom gruntu. U vrijeme kada je nastupio drugi jaki potres, pijanist je svirao na klaviru u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' Snažan potres pogodio je jutros u 6.28 središnji dio Hrvatske. Epicentar je bio kod Petrinje i Siska, a tresao se i Zagreb.

Povodom svoje prve emisije, objavila je fotografiju na Instagramu Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) pridružila se ekipi HRT-a u emisiji 'Dobro ... Hrvatska radiotelevizija Voditeljica Maja Ciglenečki oprostila se od gledatelja i publike HTV-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Privremeni je to oproštaj jer je Ciglenečki, koja je sada u sedmom mjesecu trudnoće, otišla na rodiljni dopust, a planira i raniji povratak na posao. Turopoljski čardak, Foto: Dobro jutro, Hrvatska/HRT.

POVEZANE KNJIGE