Englesko-Hrvatski rječnik elektroničkog nazivlja

Englesko-Hrvatski rječnik elektroničkog nazivlja - Vlaić, Zdravko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vlaić, Zdravko
DIMENZIJA
8,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko-Hrvatski rječnik elektroničkog nazivlja.pdf
ISBN
3753836622420

OPIS

Rječnik obuhvaća jezično blago od približno 21000 natuknica i stručnih naziva iz elektronike (npr. radij-ske i optičke komunikacije, televizija, mjeriteljstvo) i onih područja tehnike, matematike, fizike i kemije koja su neposredno povezana s elektronikom. Uz manje poznate nazive dodano je i njihovo kratko objašnjenje; u tome je i posebna vrijednost ovog rječnika. Može dobro poslužiti znanstvenicima, stručnjacima raznih struka i studentima pri proučavanju opsežne znanstvene i stručne literature te pri pisanju radova. Dobro će poslužiti i prevoditeljima s engleskog na hrvatski i obratno.

Rječnik ima tri dodatka: Engleske i američke kratice (više od 4 000 kratica iz svih područja) Englesko-hrvatski rječnik medicinskog nazivlja. Branimir Jernej.

Nadamo se da ćemo tako doprinijeti pouzdanosti komunikacije kao jednog od temeljnih uvjeta sigurnosti plovidbe i ostalih aktivnosti onih koji žive na moru i od mora. Englesko-hrvatski rječnik. Kvalitetni online rječnici, prijevodi, konverzacije, gramatike, teme i jezične igre besplatno. statističkog nazivlja Verzija 1.

POVEZANE KNJIGE