Sveznadar – što svatko mora znati

Sveznadar – što svatko mora znati - Zimmermenn, Martin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zimmermenn, Martin
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveznadar – što svatko mora znati.pdf
ISBN
3370582291238

OPIS

Kao i odrasli, i mladi imaju snažnu potrebu razumjeti temelje civilizacije u kojoj žive i upoznati se s raznolikošću kulturnih poticaja koji su je oblikovali. Međutim, školski programi ih često zatrpaju hrpom ‘suhih’ činjenica i postavlja se pitanje kako otkriti da učenje može biti vrlo zabavno. Knjige poput ove postoje upravo zbog toga da bismo otkrili kako je usvajanje novih znanja i širenje vlastitog intelektualnog horizonta najuzbudljivija i najčudesnijapustolovina u koju se mladi čovjek može upustiti. Oslobođena kompliciranoga znanstvenoga žargona, a ipak precizna i pouzdana, ova nas knjiga vodikroz sva područja ljudskog znanja, pritom na umu imajući i zahtjeve školskih programa. Izvrstan je i koristan dar za svakog đaka i studenta.

Martin Zimmermann. Budući da se o pobačaju priča sve i svašta, odlučili smo provjeriti što je istina, a što ne. O prekidu trudnoće stoga smo razgovarali s doc.

Bipolarni poremećaj se nekad nazivao manična depresija. Radi se i poremećaju ponašanja koji može ozbiljno otežati život.

POVEZANE KNJIGE