Kako sam pobijedila rak

Kako sam pobijedila rak - Nussbaum, Elaine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nussbaum, Elaine
DIMENZIJA
11,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam pobijedila rak.pdf
ISBN
1373778097687

OPIS

Nevjerojatna priča žene koja je izliječila rak u terminalnoj fazi prirodnim putem Možete ozdraviti, riječi su koje je Shizuko Yamamoto uputila Elaine Nussbaum u trenutku kad su se prvi puta srele na makrobiotičkom zdravstvenom savjetovanju. Bilo je to tri godine nakon što joj je prvotno dijagnosticiran rak maternice koji je kasnije metastazirao na pluća i kosti te nakon tri pune godine izlaganja tijela invazivnim operacijama, kemoterapijama i zračenjima. I doista se to i dogodilo. Makrobiotičkom prehranom, shiatsu masažom, vježbanjem, snagom volje te podrškom obitelji i prijatelja pobijedila je rak u terminalnom stadiju. Ovo je njezina nadahnjujuća priča o izlječenju usprkos najcrnjim prognozama – od prvoga dana u bolnici, do agonije kroz koju je prolazila zajedno sa svojim najbližima i na kraju o pobjedi – koja budi nadu u svim oboljelima od raka, a također predstavlja još jedan dokaz da makrobiotika može biti iznimno učinkovita u liječenju ove podmukle bolesti. Elaine Nussbaum je nakon svog bolnog iskustva s rakom postala profesionalna nutricionistica i učiteljica makrobiotike. Nakon izlječenja, proučavala je, primjenjivala i poučavala makrobiotiku više od dvadeset godina te isto tako održavala zdravstvena savjetovanja u West Orangeu u New Jerseyju.

Iste godine dobila sam rak. Ona je išla sa mnom na kemoterapije i vidjela me kako se borim.

Wesna, inače rođena Slovenka, otkriva kako je pobijedila zloćudnu bolest, šta je naučila od starosjedioca u prašumama Amazona i kako zapravo današnji čovjek treba živjeti da bi očuvao svoje psiho-fizičko stanje. Kako sam pobijedila rak dojke 22. ožujka 2018 Aktualno , slider , Zdrav život Nadam se kako će ova moja životna priča o borbi s opakom bolešću otvoriti oči svima onima koji se nalaze u sličnoj… Ankica Dobrić: Kako sam pobijedila rak.

POVEZANE KNJIGE