Mršavite u snu

Mršavite u snu - Pepe, Detlef | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pepe, Detlef
DIMENZIJA
4,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Mršavite u snu.pdf
ISBN
1506982049393

OPIS

Revolucionarna metoda: Kako vam biološki sat može pomoći da smršaviteSan je najdulja faza topljenja masti. Ovom knjigom možete učinkovito iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje i ubrzo steći vitak stas, ali ne samo u snu!

Uvez: Meki uvez. Mršavite u snu, grupa autora; Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku.

Ovom knjigom možete efikasno iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje i ubrzo steći vitak stas, ali ne samo u snu! Odaberite savršenu kombinaciju namirnica za jutro, podne i veče: odvojena prehrana i glikemijski indeks razvili su se u visoko efikasnu odvojenu insulinsku ... Mršavite u snu - Grupa autora Polovna knjiga, izuzetno očuvana. Izdavač: Mozaik knjiga - Zagreb, 2014.

POVEZANE KNJIGE