Hrvatski bog s Marsa

Hrvatski bog s Marsa - Raos, Predrag | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Raos, Predrag
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski bog s Marsa.pdf
ISBN
3416930472617

OPIS

Satiričan i duhovit, Raos u HRVATSKOM BOGU S MARSA zeza na račun ljudske gluposti kad su u pitanju posjetitelji iz svemira… Strepite! Jer…ONI SU TU! Mali i veliki, čak i srednji – zeleni, ali i plavi, crveni, ljubičasti i sasvim bez boje (ti su najgori). Iznad nas, pokraj nas i svud oko nas. I svašta im je na pameti – ili im nije ništa, što je još gore. Ponekad mi ne znamo što hoće, ponekad to ne znaju ni sami, no sve se redovito završava na neugodno sličan način. Od kojih je propast svijeta najvjerojatniji scenarij. Nemate paranoju? Jedinstvena prilika da je steknete! I pritom se besmrtno zabavite. Uživajući u besmrtnom peru klasika znanstvene fantastike.

Strepite! Jer...ONI SU TU! Mali i veliki, čak i srednji - zeleni, ali i plavi, crveni, ljubičasti i sasvim bez boje (ti su ... Hrvatski bog s marsa. Predrag Raos.

godine) objavljen kao ciklus ili zbirka novela. Moj će tim reći što uzeti s Marsa da vidimo je li ondje bilo života Što se brojki tiče, ne bi bilo nevjerojatno da u svemiru ima života, ali nema dokaza ni signala da bismo trebali gledati na konkretno mjesto Moja misija povezana je s roverom Perseverance, odnosno misijom Mars 2020., a moj ... (ISBN:9789532032994) Predrag Raos - Hrvatski bog s Marsa - izdavač Izvori Zagreb, 2007. godine, 14 x 23 cm, meki uvez, 183 stranice.

POVEZANE KNJIGE