Izgubljene tajne kovčega saveza

Izgubljene tajne kovčega saveza - Gardner, Laurence | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gardner, Laurence
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljene tajne kovčega saveza.pdf
ISBN
2136487614881

OPIS

Izgubljene tajne Kovčega saveza je kontroverzna i intigrirajuća studija Laurenca Gardnera o značenju Kovčega (Arke), bacajući novo svjetlo na tajnu njegove legendarne moći i čudesnog potencijala.Crpeći iz rozenkrojcerskih arhiva i povezujući se s eminentnim nuklearnim fizičarima, Garedner ulazi u trag Kovčegovom pustolovnom putovanju od Sinaja do Jeruzalema i onda dalje odande, te ispituje njegove začudne moći transmutiranja zlata u anti-gravitacijsko stanje. To drevno znanje bilo je izravno povezano s piramidama i tajno se rabi i danas u fenomenalnoj novoj znanosti manipulacije prostor-vremenom. Preko laboratorija moderne znanosti tim iznimnim prikazom dolazimo do saznanja o prkošenju gravitaciji i o teleportaciji u drevnom svijetu, kao i do začuđujućih otkrića o izgubljenim tajnama i budućem značenju svete Arke.

godine prije Krista Babilonci u potpunosti ... Slučajno otkriće tajne kripte i tajanstvenog artefakta iz biblijskih priča u maloj crkvici izaziva veliko crkveno zanimanje, a i tamošnji lokalni svećenik protjeran je u malu seosku župu. Sve vuče na još jedno crkveno zataškavanje otkrića koje bi moglo poljuljati neke istine vezane uz Bibliju.

Četrdeset godina kasnije, babilonski kralj Nabukodonozor je zarobio Jerusalim i opljačkao hram. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... otkrij sve njegove tajne.

POVEZANE KNJIGE