Stvoriteljeva karta

Stvoriteljeva karta - Calderon, Emilio | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Calderon, Emilio
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvoriteljeva karta.pdf
ISBN
7783374764728

OPIS

U fašističkom Rimu, u mračnom razdoblju prije i za vrijeme Drugoga svjetskoga rata krije se tajanstveni predmet Stvoriteljeva karta, u kojoj je ucrtan plan Božjeg stvaranja svijeta. Uz mnoge druge okultne predmete, karte se žele domoći nacisti kako bi, oboružani najvećim moćima, pobijedili u ratu. Mladi španjolski arhitekt José María Hurtado, prelijepa knjižničarka Montserrat Fábregas i talijanski princ Junio Vivarini pronalaze rijetku knjigu koja vodi do karte. Troje glavnih junaka povezano je u neraspletiv ljubavni trokut, a Stvoriteljeva karta uvlači ih u veliku igru, špijunsku mrežu u kojoj su ubojstva, intrige, podmetanja i izdaje svakodnevica, što će utjecati na njihove živote i mnogo godina nakon rata. Stvoriteljeva karta Emilija Calderóna roman je o ljubavi, slavi, politici, izdaji i vjernosti. Stvoriteljeva karta briljantna je posveta Vječnom Gradu i čežnji za srećom, koju ne mogu ostvariti predmeti, već samo ljudi. Veličanstven roman, koji se čita s užitkom i la­koćom, pruža portret jedne zadivljujuće djevojke, s kojom je zadovoljstvo dijeliti stranice. Luis Alberto de Cuenca

Lokacija: Južna Evropa : Glavni grad: Zagreb : Površina: 56.542 km : Broj Stanovnika: 4.284.889 : Pozivni broj: +385 : Hrvatska je država koja se nalazi u jugoistočnoj Evropi. Glavni grad Hrvatske je Zagreb.

Godine 1984 ... Stvoriteljeva karta je djelo autora Emilio Calderon, nakladnika Fraktura. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. This map was created by a user.

POVEZANE KNJIGE