Brijuni zeleni – tal. TN

Brijuni zeleni – tal. TN - Načinović, Danijel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Načinović, Danijel
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Brijuni zeleni – tal. TN.pdf
ISBN
9235476921774

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Nakon njegove smrti, 1980. godine, počinje se razmišljati o turističkoj namjeni.

Istražite njihovu bogatu prirodnu, kulturno-povijesnu te geološku baštinu Brijuni imaju bogatu povijest: prvi, zasada nama poznati tragovi ljudskog djelovanja na Brijunima, sežu u treće tisućljeće prije Krista, kada su na Brijunima živjeli etnički nepoznati stanovnici koji su se bavili ratarstvom, stočarstvom, lovom i ribolovom, a oružje i oruđe izrađivali su od kamena, kostiju i pruća...Za vrijeme velike Egejske seobe naroda u prvom tisućljeću prije ... Opće informacije. Kako bi se osiguralo učinkovitije upravljanje zaštićenim područjima, projekt pod nazivom PARCS provodio se u razdoblju 2014 - 2017 od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), u partnerstvu s javnim ustanovama (nacionalnim parkovima i parkovima prirode), te uz financijsku podršku Globalnog fonda za okoliš (GEF). [email protected] +385 52 525 915; +385 99 589 8728 Služba pravnih, kadrovskih i općih poslova.

POVEZANE KNJIGE