Liječenje začinskim biljem (L-Ž)

Liječenje začinskim biljem (L-Ž) - Lesinger, Ivan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lesinger, Ivan
DIMENZIJA
4,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje začinskim biljem (L-Ž).pdf
ISBN
4573688218358

OPIS

Ivan Lesinger gotovo je cijeli svoj život posvetio ljekovitom bilju. Od dvanaeste godine života sakuplja ljekovito bilje, ponukan teškom bolešću majke. Duboka vjera, molitva i ljekovitost bilja odredile su njegov život. Neprekidno učeći i usavršavajući se Lesinger posljednjih petnaestak godina gotovo profesionalno izučava ljekovito bilje i prirodu tražeći najbolje i ono što individualno može preporučiti svakom čovjeku, jer je njegovo geslo svaki čovjek ima svoju biljku. Biblioteka LJEKOVITO BILJE I ZDRAVLJE zamišljena je na sljedeći način: Prve četiri knjige čini KUĆNA BILJNA LJEKARNA u kojoj je dat pregled gotovo stotinjak najčešće upotrebljavanih biljaka u tradicionalnom lječenje kod kuće i u onome što zovemo tradicionalnom narodnom medicinom. Na kraju četvrte knjige pripremljeno je detaljno kazalo sa svojstvima biljaka te opisnih pojmova i bolesti, a dodano je i homeopatsko kazalo. Ovakva kazala pripremljena su i za ostale knjige (Liječenje povrćem, Liječenje voćem), a kod povrća je pridodan i povrtlarski kalendar s uputama kada što sijati i saditi. Nakon toga slijede dvije knjige LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno.Sedma i osma knjiga u ovoj Biblioteci obrađuje LIJEČENJE VOĆEM. Na isti način, kao kod povrća, autor obrađuje šezdesetak najčešćih vrsta voća koje ljudi primjenjuju u narodnoj medicini s detaljnim opisima za koje se bolesti koje voće i na koji način koristi. Deveta i deseta knjiga iz ove biblioteke su LIJEČENJE ZAČINSKIM BILJEM, a jedanaesta i dvanaesta posvećene su LIJEČENJU SAMONIKLIM OTROVNIM BILJEM.

Onda ću ti reći što učiniti da se otrijezni brzo nakon votke, piva i drugih alkoholnih pića. lijeČenje zaČinskim biljem u dvije knjige (a-k) i (l-Ž) 50.00 kn. ljkovito bilje i njegova upotreba 110.00 kn.

Liječenje povrćem (M-Ž) Lesinger, Ivan 39,00 kn. Dodaj u košaricu. lijeČenje zaČinskim biljem u dvije knjige (a-k) i (l-Ž) 50.00 kn.

POVEZANE KNJIGE