Opatija crvena – njem. TN

Opatija crvena – njem. TN - Grupa Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
4,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Opatija crvena – njem. TN.pdf
ISBN
7993628657774

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Prognozu se svakako ne smije tumačiti doslovno jer su stanovita odstupanja od stvarnih događanja vjerojatna te stoga nikad ne donosite važne odluke temeljene na informacijama s interneta. PODIZANJE NALAZA. S obzirom da je od 25.

Posjetitelji u potrazi za mirom i relaksacijom točno su znali gdje će naći ono što traže - u Opatiji. Autokamp Opatija Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke. Opatija (od latinske riječi abbatia - "samostan", što je izvedeno od riječi abbat, abbas - "opat")) je naziv za autonomnu (sui juris) redovničku zajednicu katoličke crkve kojom upravlja opat ili opatica..

POVEZANE KNJIGE