Smrt je došla prekasno

Smrt je došla prekasno - Bazdulj-Hubijar, Nura | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bazdulj-Hubijar, Nura
DIMENZIJA
5,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt je došla prekasno.pdf
ISBN
5834569475102

OPIS

“Kazala sam mu i to da smo Igor i ja dva nesretnika, da nam je oboma život onakav kakav bi za neko malo dijete izgledao sasvim novi, neprijateljski svijet, te kako nikad nijedno od nas dvoje nećemo shvatiti što nas je to u jednom trenutku privuklo nedopus tivo blizu. Nije to ljubav, nije ni nalik ljubavi, ne bih mogla voljeti nekog ko nema ponosa, ni unutarnjeg mira, ni samopoštovanja, ni one uravnoteženosti koja počiva na čestitosti. A Igor ništa od toga nema i on bi to trebao znati bolje od mene, duže se poznaju. To je naprosto bio pokušaj da, kad je voda došla do grla, u onom jeftinom usputnom motelu, u uzajamnom zagrljaju isplivamo na površinu. A poslije,… to nisam bila ja, tek očajna žena što je spoznala da čovjek s kojim je vodila ljubav nije bio čovjek koga voli, bez nade da ga jednom može zavoljeti…”

Read reviews from world's largest community for readers. ...Kazala sam mu i to da smo Igor i ja dva nesretnika, da nam je ob... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Smrt je došla prekasno autora Bazdulj-Hubijar, Nura.

Kazala sam mu i to da smo Igor i ja dva nesretnika, da nam je oboma zivot onakav kakav bi za neko malo dijete izgledao sasvim novi Stanford Libraries' official online search tool for books, media, journals, databases, government documents and more. Smrt Je Došla Prekasno by Nura Bazdulj-Hubijar 91 ratings, 3.73 average rating, 1 review Smrt Je Došla Prekasno Quotes Showing 1-2 of 2 "Čovjek je gospodar samo neizgovorene riječi. Nura Bazdulj - Hubijar: Smrt je došla prekasno. Volim svašta čitati, različite žanrove.

POVEZANE KNJIGE