Zar baš moram u školu? 6.izd

Zar baš moram u školu? 6.izd - Pilić, Sanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Zar baš moram u školu? 6.izd.pdf
ISBN
6935923783903

OPIS

…Došla sam s mora.Crna sam kao crnkinja. A kosa mi je plava. I sva sam još morska. Morskozaljubljena, zapletena u ribarske mreže, začarana jednim Ivanom iz Rovinja.Jednim Markom iz Splita.Hm, i jednim Kristijanom iz Pule.Ups!Nisam to smjela priznati. Trebam glumiti pristojnu djevojčicu, počinje škola, a meni se neeeee ideeee u školu.Neee ideee!Otišla sam teti doktorici sama samcata i rekla da bih uzela bolovanje. Moja mama često uzima bolovanje i onda hoda po stanu u najgroznijim kućnim haljinama, posprema, poziva goste i potajno piše pjesme. Telefonira. Kad je netko nazove namješta iznemogli glas i izmišlja da ima temperaturu i da je bole kosti. Zaključim li da laže, objašnjava mi kako je umorna od života, a biti umoran je bolest….. U knjizi Zar baš moram u školu? Sanje Pilić doznajte kakve brige muče glavnu junakinju koja nakon zanimljivog i ispunjenog ljeta provedenog na moru treba krenuti u školu.

... Sanja Pilić (Split, 16. svibnja 1954.) hrvatska književnica.

Lokacija: Osnovna škola Sveti Petar Orehovec Back Početna Knjige za djecu i mlade; Lektira Zar baš moram u školu? Previous product. Genealogija morala 40,00 kn.

POVEZANE KNJIGE