Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima

Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima - Cvijanović, Mijo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cvijanović, Mijo
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima.pdf
ISBN
1093493250297

OPIS

Intervjui s igračima i izbornicima, statistike, popisi igrača, atraktivne fotografije i karikature igrača s potpisima hrvatskih nogometnih asova. “Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima” priča je o svim EP-ima, od 1960. do 2004. godine, ispričana ponajviše svjedočenjima hrvatskih nogometaša, koji su nastupali na njima – od najtrofejnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena dr. Željka Matuša (igrao 1960.) do Dade Prše (igrao 2004.). Svoje ispovijesti nam kazuju i hrvatski izbornici Miroslav Ćiro Blažević i Otto Barić, a o EP-u u Austriji/Švicarskoj 2008. pripovijeda nam sadašnji izbornik Slaven Bilić. Uz povijest EP-a, od ideje do ostvarenja, s vremeplovom najzanimljivijih detalja sa svih prethodnih prvenstava, ponuđena je i pouzdana statistika (svi rezultati, svi sastavi finalista, najbolji strijelci itd.) uz poseban abecedarij svih hrvatskih igrača koji su igrali na EP-ima (s brojem nastupa i postignutih golova). Uz brojne fotografije, draž ove knjige zacijelo je i u karikaturama njena autora, s potpisima portretiranih asova.

Dobrodošli! Antikvarijat Mali Neboder koristi kolačiće koji omogućuju prikazivanje web stranice. Knjiga autora Miše Cvijanovića «Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima» zamišljena je kao svjedočanstvo o pokoljenjima hrvatskih nogometnih velikana. Donosi priču o svim EP-ima, od 1960.

Do 2004. Godine, ispričana ponajviše svjedočenjima Gdje kupiti Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima, Cvijanović, Mijo - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu "Hrvati na europskim nogometnim prvenstvima" priča je o svim EP-ima, od 1960.

POVEZANE KNJIGE