Hrvatski nacionalni parkovi njem TN

Hrvatski nacionalni parkovi njem TN - Stiperski, Zoran | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stiperski, Zoran
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski nacionalni parkovi njem TN.pdf
ISBN
9453203417289

OPIS

Bogato ilustrirana monografija o nacionalnim parkovima te parkovima prirode u Hrvatskoj. Navedene su osobitosti svakog hrvatskog nacionalnog parka i parka prirode, i to prirodnog i životinjskog svijeta. Također, navedene su i osnovne geografske odrednice područja na kojima se nalaze, kao i podaci o povijesnom razvitku parka.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Hrvatski nacionalni parkovi. Nacionalni park je definiran člankom 11.

Prijedlog upućen Saboru Evo što Vlada predlaže u zakonu zbog kojeg Holy prijeti napuštanjem SDP-a. Dio je to aktivnosti kojima hrvatski nacionalni parkovi i parkovi prirode u sklopu Tjedna parkova Hrvatske obilježavaju Dan zaštite prirode RH, Međunarodni dan bioraznolikosti te Europski dan parkova. "Cilj Tjedna parkova jest ukazati na vrijednosti i potrebu očuvanja zaštićenih područja Hrvatske, ... Nacionalni parkovi Cijenjeni su jer sadržavaju dobro očuvane ekološke sustave, a status nacionalnog parka nose kako bi se zadržale njihove izvorne prirodne vrijednosti.

POVEZANE KNJIGE