Imaju li mravi anuse?

Imaju li mravi anuse? - Butler, Jon | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Butler, Jon
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Imaju li mravi anuse?.pdf
ISBN
1546160152160

OPIS

Imaju li mravi anuse? – I još 100 prokleto besmislenih pitanjaMislite li da nema glupih pitanja, samo glupih odgovora? Jeste li sigurni? Ovo je knjiga potpunih gluposti i predugih priča s apsurdnim završecima, koja će služiti samo i jedino zabavi. Larpurlartistički pristup autorima je donio prvo mjesto na listi bestselera Sunday Timesa. Je li dječja igra zaista tako jednostavna? Gdje se točno nalazi ”usred ničega”? Zar u Britaniji stvarno nema banana?Čitatelji britanskog časopisa Stari blesan gomila su ćaknutih, zbunjenih, sitničavih ljudi koji, čini se, značajan dio svog slobodnog vremena troše na dopisivanje s rubrikom časopisa u kojoj se objavljuju pisma čitatelja. Imaju li mravi anuse? je jako smiješna, jako blesava zbirka pitanja i odgovora preuzetih iz te rubrike, od kojih ni jedno nipošto nije utemeljeno na činjenicama.* U ovoj knjizi saznat ćete koje su prednosti pušenja, koji je najlakši posao na svijetu, što je sislić… Ako vam nije važna znanstvena potkrijepljenost odgovora, a žedni ste urnebesnog humora na britanski način, ovo je knjiga za vas. Obvezno štivo za sve one koji znaju cijeniti dinamičnu mješavinu predugih pričica s apsurdnim završetkom, zahodskog humora i krajnjeg nedostatka inspiracije. Urnebesno smiješna parodija popularno-znanstvenog štiva. Telegraph*s jednom iznimkom Rubrika ”Ispravci i pojšnjenja” [Penny, znam da uvijek pogriješiš kad je riječ ”pojšnjenje” u pitanju – molim te, nemoj ponoviti tipfeler iz zaglavlja knjige kad ovo budeš pretipkavala] časopisa Stari blesan postoji još od 1942. kad je stari blesan koji je tada bio glavni, Sir Godfrey Phlegming, postavio pitanje, koje je on smatrao retoričkim, o učinkovitosti kontracepcije načinjene od krhkog porculana tipa fine bone. Njegovi zaposlenici zaprimili su toliko elokventnih i promišljenih odgovora da je bio prisiljen pokrenuti rubriku pitanja i odgovora, a njegova tajnica za objavu je izabrala tri od četiri najneukija, najapsurdnija, odnosno najiritantnija pitanja i odgovora.

Naklada Ljevak Broj stranica: 198 Format: 14x21 cm Uvez: meki Cijena : 120,00 kn Riječ izdavača ... Žuti mravi mogli bi vam zadati nešto više problema i ovisno o stupnju navale, potrebne su dvije dezinsekcije godišnje. Cijena za dezinsekciju stana ovisi o broju stanova koji se tretiraju i kreću se u rasponu 70 do 120, dok je cijena za pojedinačnu dezinsekciju stana 145 kuna.

Image INC Cvek(2005) monografija: 6122. Imaginary homelands Rushdie(1991) monografija: 6123.

POVEZANE KNJIGE