Možeš biti najsretnija majka

Možeš biti najsretnija majka - Hanif, Muhammed | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanif, Muhammed
DIMENZIJA
8,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Možeš biti najsretnija majka.pdf
ISBN
5178652061562

OPIS

Ova se knjiga bavi: mjerama opreza koje se moraju uzeti u obzir tokom trudnoće, principima koji upravljaju duhovnim odgajanjem djece. Ona sadrži određeni broj savjeta za preobrazbu djece i usmjerava njihove misli ka islamskim principima…Najdragocjenije blago jednog društva jesu njegova djeca. Ona se danas bezbrižno igraju u majčinom krilu, a sutra će ta ista djeca voditi svoju naciju i biti graditelji budućnosti. Opće prihvaćena činjenica jeste to da je majka prvi i osnovni stup dječijeg obrazovanja i spoznaje. Tu leži temelj dječje uspješnosti ili težnje ka činjenju lošeg. Iz te škole dijete usvaja pravičnost ili loše navike i karakter. Majka je prva institucija…

Mlađe djevojke su sa zavišću gledale tog krasnog crnog pastuha koji nije skidao pogled s mene. Svaka majka koja je sama s djetetom dok otac radi zna koliko je to naporno i teško. Ipak, netko će stići oko 18 sati.

Medaljoni su lijepi, ukrašavaju tijelo. Ali od njih su ljepši duhovni medaljoni.

POVEZANE KNJIGE