Potpuno upravljanje kvalitetom u obrazovanju

Potpuno upravljanje kvalitetom u obrazovanju - Funda, Dragutin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Funda, Dragutin
DIMENZIJA
12,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Potpuno upravljanje kvalitetom u obrazovanju.pdf
ISBN
4947653351233

OPIS

Upravljanje kvalitetom je dio upravljanja kojim se ostvaruju ciljevi kvalitete kroz planiranje, praćenje, osiguravanje i poboljšavanje kvalitete. U suvremenim uvjetima upravljanje kvalitetom postaje poslovna funkcija kao i bilo koja druga (npr. prodaja), s time što u njoj moraju sudjelovati ljudi svih specijalizacija i iz svih odjela u organizaciji.Rezultati prikazani u knjizi predstavljaju nove i znanstvenim metodama izvedene postavke koje znatno pridonose povećanju fonda znanstvenih informacija u području strategijskog upravljanja organizacijama i društvom u cjelini, Posebna je vrijednost ove knjige u tome što pokazuje mogućnosti i pravce budućih istraživanja u ovome području, kao i formiranja temelja za kreiranje konkretnog modela za upravljanje potpunom kvalitetom u obrazovanju. prof. dr. se. Ištvan CerničekPravo osvježenje u području stručne literature koja se bavi problematikom kvalitete, totalnim upravljanjem kvalitetom i modelima poslovne izvrsnosti. Autor se kroz provedeno istraživanje predstavio kao vrstan poznavatelj sustava upravljanja kvalitetom u procesima obrazovanja i suvremenih menadžerskih i statističkih alata. Poboljšanje postojećeg sustava upravljanja kvalitetom u obrazovanju autor vidi u dostizanju poslovne izvrsnosti primjenom sustava potpunog upravljanja kvalitetom (TQM-a). mr. se. Zivko Kondić

Naziv knjige: Komada*: Ime*: Prezime*: Tvrtka: Adresa i grad*: Matični broj/JMBG/OIB*: Telefon*: Fax: E-mail*: Napomena: Generiraj novu sliku: Molimo unesite slova sa slike*: *Obavezna polja Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi ... 2 Sveučilište u Zagrebu Trg maršala Tita 14 Glavna urednica prof. dr.

♦ Visokoškolske ustanove trebale bi procijeniti na kojoj se razini zrelosti za uvo ñenje kvalitete u e-obrazovanju Izvor: Lazibat T., Baković T., Poznavanje robe i upravljanje kvalitetom, Ekonomski fakultet Zagreb, Zagreb, 2012. Iz tablice se može zaključiti kako je upravljanje kvalitetom u domeni svih razina menadžmenta, odnosno da je u upravljanje kvalitetom, u odnosu na kontrolu i osiguranje Upravljanje kvalitetom danas ima odlučujuću ulogu u globalnim tokovima roba i usluga i predstavlja imperativ suvremenog tržišnog poslovanja.

POVEZANE KNJIGE