S više mlijeka, molim

S više mlijeka, molim - Škare, Andrija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škare, Andrija
DIMENZIJA
10,6 MB
NAZIV DATOTEKE
S više mlijeka, molim.pdf
ISBN
6455493264836

OPIS

Kavanu možemo zvali i birtijom ili bircem, lokalom ili kafićem i iako između ovih termina postoje suptilne razlike one za ovu priču nisu previše bitne. Mjesto je isto. Birtija je mjesto gdje se sjedi i pije, gdje se puši i razgovara, gdje se čitaju novine i gdje se dolazi u dodir s različitim ljudima.Svojevrsan vodič kroz šaroliku šumu zagrebačkih kafića. Svaka priča o pojedinom kafiću počinje uvodom (svojevrsnim općim dojmom), slijede podaci o cijenama, interijeru, usluzi, klijenteli, sanitarijama, posebnoj prednosti i posebnom nedostatku, napomena i na kraju summa summarum (završni pogled). Ukratko: zabavno, humoristično, ležerno, a u svim autor ocjenjuje, vrednuje, važe, procjenjuje i predstavlja mjesta za kavu/piće.

Prikaži sve Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Predstavljanje knjige Andrije Škare „S više mlijeka, molim" (Celeber, 2008) održat će se u ponedjeljak, 7.

Tekst je dostupan pod licencijom Creative Commons Imenovanje/Dijeli pod istim uvjetima; dodatni uvjeti mogu ... U njima ima mlijeka još ali nisu više čvrste kao dok sam dojila redovno. Nekad mi je mlijeko lagano nadolazilo i teklo kao mlaz (nakon što beba samo povuče gutljaj), a sad ništa od toga.

POVEZANE KNJIGE