Smogovci u ratu

Smogovci u ratu - Hitrec, Hrvoje | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hitrec, Hrvoje
DIMENZIJA
9,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Smogovci u ratu.pdf
ISBN
2099640137113

OPIS

Posljednji nastavak Hitrecova petoknjižja o Smogovcima naše junake odvodi u Domovinski rat. Njihovo domoljublje i spremnost da brane Hrvatsku doći će do izražaja i na samoj bojišnici. Pripovijedajući o Vragecima i njihovim prijateljima, Hitrec je ispripovijedio zanimljivu priču o ratnome vremenu, o junaštvu s jedne i o kukavištvu s druge strane, o spremnosti da se za Hrvatsku da život te o ratnom profiterstvu i pljački.

godine, a zadnjih sedam je snimano do sredine 90-ih godina prema Hitrecovoj knjizi "Smogovci u Domovinskom ratu". Smogovci u domovinskom ratu (1996) Režija: Milivoj Puhlovski Ovo skrnavljenje inače genijalne serije uz koju smo odrastali tijekom 80-ih vaistinu nije zaslužilo ozbiljan rivju, jer ovo nit' je duhovito, nit' ima bilo kakav značaj u bilo kom smislu osim u dnevno-političko-nacionalističkom. Jedino mi je drago što moja muza, Anamarija ... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. "Smogovci" su hrvatska humoristično-dramska TV serija koja se osvrće na život obitelji Vragec u Naselku, četvrti grada Zagreba.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Smogovci Hrvoje Hitrec Kratki sadržaj: U Zagrebu postoji mala četvrt, Naselak, uvijek obavijena smogom. Tu vlada opća podjela između «onih gore», malo imućnijih stanovnika i «onih dolje», uglavnom siromašnih stanovnika.

POVEZANE KNJIGE