K: Umijeće ljubavi

K: Umijeće ljubavi - Ying, Hong | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ying, Hong
DIMENZIJA
7,20 MB
NAZIV DATOTEKE
K: Umijeće ljubavi.pdf
ISBN
6309152062808

OPIS

Istinita priča o zabranjenoj ljubavi nećaka Virginije Woolf i misteriozne kineske spisateljice K.! Kina 30-tih godina prošlog stoljeća. Roman donosi istinitu priču o strastvenoj zabranjenoj ljubavi između Juliana Bella, sina britanske slikarice Vanesse Bell i nećaka Virginije Woolf, miljenika umjetničkog kružoka iz Bloomsburyja i preljepe kineske spisateljice i intelektualke Lin Cheng. U okruženju dekadentnog Pekinga Lin podučava Juliana taoističkom umijeću ljubavi dok se svijet oko njih ubrzano približava sukobu kultura i svjetskom ratu. Ovo je tragična priča o rasulu do kojeg ih je doveo sraz ideologija i stvarnosti. S radnjom koja se odvija u Kini, tridesetih godina dvadesetoga stoljeća, K otkriva istinitu priču o strasnoj i zabranjenoj vezi između Juliana Bella, mezimca bloomsburyjevskoga kruga, i prelijepe kineske spisateljice i intelektualke Lin Cheng. U živopisnoj scenografiji dekadentnog Pekinga Lin Juliana poučava taoističkom Umijeću ljubavi – dok zemlju oko njih razaraju civilizacijski sukobi i sjena nadolazećeg rata. To je tragična priča o uništenju koje pokreću sukobljeni zahtjevi ideologije i stvarnosti. Kao i sva djela Hong Ying, i K je pisan prelijepo i strasno jednostavno – knjiga je gruba, beskompromisna, izravna i napeta od snažnih osjećaja, ali istovremeno i prepuna poezije i ljupkosti … Hong Ying stvorila je priču koja je intimna i zabavna.Andrew Morton, Poet Laureate Zadivljujuće i potresno The TimesHong Ying rodila se u siromašnoj četvrti grada Chongquinga na rijeci Jangce. Spisateljica i pjesnikinja, u anglofonome svijetu najpoznatija je po svome romanu Summer of Betrayal, kao i autobiografiji Daughter of the River. Njezina zbirka kratkih priča A Lipstick Called Red Pepper prevedena je na deset europskih jezika i na japanski.

Slatki mali trokut brzo postaje ljubavni. K: UMIJEĆE LJUBAVI Hong Ying meke korice Ambrozija vbz 2008 god. 217 strana očuvano prema istinitoj priči S radnjom koja se odvija u Kini, tridesetih godina dvadesetoga stoljeća, "K: Umijeće ljubavi" otkriva istinitu priču o strasnoj i zabranjenoj vezi između Juliana Bella, mezimca bloomsburyjevskoga kruga - sina Vanesse Bell i nećaka Virginije Woolf - i prelijepe kineske spisateljice ... S korica: S radnjom koja se odvija u Kini, tridesetih godina dvadesetoga stoljeća, "K: Umijeće ljubavi" otkriva istinitu priču o strasnoj i zabranjenoj vezi između Juliana Bella, mezimca bloomsburyjevskoga kruga - sina Vanesse Bell i nećaka Virginije Woolf - i prelijepe kineske spisateljice i intelektualke Lin Čeng. K: Umijeće ljubavi.

Tko ne umije ništa, ne razumije ništa. Istinita priča o zabranjenoj ljubavi nećaka Virginije Woolf i misteriozne kineske spisateljice K.! Kina 30-tih godina prošlog stoljeća. Roman donosi istinitu priču o strastvenoj zabranjenoj ljubavi između Juliana Bella, sina britanske slikarice Vanesse Bell i nećaka Virginije Woolf, miljenika umjetničkog kružoka iz Bloomsburyja i preljepe kineske spisateljice i intelektualke Lin Cheng. K: Umijeće ljubavi, Ying, Hong ID EK000321095.

POVEZANE KNJIGE