Meso divljači – obrada

Meso divljači – obrada - Kujawski, Olgierd grof E.J. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kujawski, Olgierd grof E.J.
DIMENZIJA
11,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Meso divljači – obrada.pdf
ISBN
5862083312325

OPIS

Pripremanje i spremanje mesa divljači Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači iz skupine ,,BLV lov i praksa istog autora. Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

U restoranu kraljicin vagon sa autenticnim DANI DIVLJACI od 22.11.2013-24.11.2013. u restoranu KRALJICIN VAGON,koji se nalazi na starom... Obrada mesa kod divljači kao savremena problematika u vrhunskom kulinarstvu.

16 x 21 cm, 127 bogato ilustrovanih strana. Veoma lepo očuvana.

POVEZANE KNJIGE