Voda i zdravlje

Voda i zdravlje - Ramacharaka, Yogi | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramacharaka, Yogi
DIMENZIJA
3,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Voda i zdravlje.pdf
ISBN
8097337419732

OPIS

Voda i zdravlje – Indijske vježbe za pročišćenjeZa hinduskog yogina voda je velik lijek Prirode – njezina snažna obnavljajuća sila. On vjeruje u njezinu slobodnu primjenu iznutra i izvana. Prepoznaje je kao mlijeko iz grudi Majke Prirode koje je ona namijenila svojem potomstvu. Niže životinje prepoznaju to svojstvo kroz instinktivne sposobnosti, ali civilizirani je čovjek zbog svoje arogancije spreman napustiti jednostavne putove prirode te u manje jednostavnim stvarima tražiti vrijednosti i prednosti koje se nalaze u izvornim tekućinama Prirode. Pozivamo vas da na sljedećim stranicama poslušate najjednostavnija učenja hinduskih yogina o toj temi. Ne dopustite da vas jednostavnost sustava spriječi u vrednovanju njegovih prednosti. U jednostavnosti se nalazi prava vrijednost, dok je opasnost u kompliciranosti. Najbolje stvari Prirode uvijek su jednostavne i opće. Da bi ponovno otkrio ovu činjenicu, čovjek je morao prijeći mnogo tegobnih kilometara misli i eksperimenata. Nepoznati mislilac uvijek pronalazi svoj put koji vodi natrag k Prirodi.

Za sve što tijelo čini, potrebna mu je voda. Voda izgrađuje, regulira, prenosi, čisti i pomaže hraniti svaki pojedini dio tijela.

Za hinduskog yogina voda je velik lijek Prirode - njezina snažna obnavljajuća sila. On vjeruje u njezinu slobodnu primjenu iznutra i izvana.

POVEZANE KNJIGE