Dinosauri s naljepnicama – plavi

Dinosauri s naljepnicama – plavi PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosauri s naljepnicama – plavi.pdf
ISBN
6314436426465

OPIS

Zalijepi naljepnice dinosaura na prazna mjesta u slikovnici i uđi u čaroban svijet pun boja! Ove slikovnice su namijenjene djeci u dobi od 4 godine i upoznaju djecu sa svijetom dinosaura objašnjavajući njihovo podrijetlo i osobine prema samom imenu dinosaura. Naglasak je na naljepnicama koje djeca odabiru i lijepe na pravo mjesto u slikovnici.

U košaricu 1000 dinosaura - knjiga sa naljepnicama, Cijena: 76.67 kn, Opis proizvoda: Knjiga sa naljepnicama u kojoj se nalazi mnogi dinosauri će se zasigurno svidjeti vašim mališanima. Igranje sa raznim naljepnicama pruža odličnu zabavu za mališane ali najbolje od svega je što oni tijekom lijepljenja razvijaju svoje fine-mo ... Zato su tu naše naljepnice s dinosaurima koje vaši klinci mogu lijepiti na bilježnice, papire, svoje igračke...

Igranje sa raznim naljepnicama pruža odličnu zabavu za mališane ali najbolje od svega je što oni tijekom lijepljenja razvijaju svoje fine-mo ... Zato su tu naše naljepnice s dinosaurima koje vaši klinci mogu lijepiti na bilježnice, papire, svoje igračke... a ako se roditelji slože, možda i na pokoji zid ili pločice.

POVEZANE KNJIGE