Pisanje ili nostalgija

Pisanje ili nostalgija - Kovač, Mirko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovač, Mirko
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Pisanje ili nostalgija.pdf
ISBN
4321845318173

OPIS

Pisanje ili nostalgija naslov je koji savršeno opisuje sadržaj ove knjige od desetak eseja i zapisa u kojima uz uvijek prisutnu autobiografsku i memoarsku notu Mirko Kovač iznosi svoja prijateljevanja, slučajne ili namjerne susrete, sukobe i polemike. Na ovim se stranicama, kao u životu, kao u kavani, susreću Kovačevi najbolji prijatelji, Danilo Kiš, Borislav Pekić, Miro Glavurtić, i mnogi drugi suvremenici – od Živojina Pavlovića preko Ranka Marinkovića, Meše Selimovića ili Ive Andrića pa sve do Milovana Đilasa i Vuka Draškovića. U Pisanju ili nostalgiji Kovač oživljava burne, teške, ali i zabavne trenutke posljednjih pedesetak godina u kojima se miješaju književnost i politika, povijest i anegdota. Pišući o književnicima, Mirko Kovač ispisao je ponajbolje stranice naše feljtonistike oslikavši vrijeme komunizma i tranzicije jasnije i preciznije negoli bilo koji povjesničar. Ova knjiga govori o piscima i vlasti, o pisanju i životu, o fenomenima i događajima koje Kovač vadi iz bunara sjećanja otimajući ih zaboravu. Seid Serdarević

Pisanje ili nostalgija naslov je koji savršeno opisuje sadržaj ove knjige od desetak eseja i zapisa u kojima uz uvijek p... PISANJE ILI NOSTALGIJA - mirko kovač (100037600) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u favorite pošalji prijatelju Pomoć Pisanje ili nostalgija naslov je koji savrSeno opisuje sadrzaj ove knjige od desetak eseja i zapisa u kojima uz uvijek prisutnu autobiografsku i memoarsku notu Mirko Kovac iznosi svoja prijateljevanja, slucajne ili namjerne susrete, sukobe i polemike. Na ovim se stranicama, kao u zivotu, kao u kavani, susrecu Kovacevi najbolji prijatelji, Danilo KiS, Borislav Pekic, Miro Glavurtic, i mnogi ... Rakuten Kobo'dan Mirko Kovač tarafından "Pisanje ili nostalgija" kitabını okuyun.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 3727 ... Pisanje ili nostalgija naslov je koji savršeno opisuje sadržaj ove knjige od desetak eseja i zapisa u kojima uz uvijek prisutnu autobiografsku i memoarsku notu Mirko Kovač iznosi svoja prijateljevanja, slučajne ili namjerne susrete, sukobe i polemike.Na ovim se stranicama, kao u životu, kao u kafani, susrijeću Kovačevi najbolji prijatelji, Danilo Kiš, Borislav Pekić, Miro Glavurtić ... Compra Pisanje ili nostalgija de Mirko Kovač en Bajalibros, tu tienda de libros online.

POVEZANE KNJIGE