Zdravlje za svaki dan

Zdravlje za svaki dan - Kuzman, Marina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kuzman, Marina
DIMENZIJA
6,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravlje za svaki dan.pdf
ISBN
6716862546202

OPIS

Znati nije teško, puno je teže prenijeti znanje (to znaju svi koji se na bilo koji način bave poučavanjem), a prenijeti znanje tako da bude znanstveno pošteno, stručno ispravno, a svima razumljivo, zahtijeva strpljenje i promišljanje, zahtijeva dovoljno vjerovanja u sebe i dovoljno poštovanja prema drugima. Čitavo sam vrijeme u podsvijesti nosila mostove – simbolikom mostove – one koje povezuju ljude i obale, a koje je teško i izazovno graditi. Možda mi se ta simbolika nametnula zbog jedne davne skice tada nepostojećega, a danas živućega mosta preko Rijeke dubrovačke, koja me u jednim novinama zastravila smjelim linijama i izazovnom ljepotom. Vjerojatno stoga od tada kao sinonim za nešto što ne znam često rabim baš gradnju mostova – jer uistinu je zapanjujuće moći zamisliti, i znati, i izgraditi most. Slijedom toga, pišući za sve kojima medicina nije struka, uvijek mislim da oni koji ne znaju medicinu možda znaju kako graditi mostove, a vjerojatno znaju i štošta drugo te ih tako treba poštovati i ne odlutati nikamo izvan zadatosti znanja i znanosti, samo to iskazati onako kako bih ja voljela da meni netko objasni tajnu projektiranja mosnoga luka…

narančama, jabukama i bananama), a ... Ne sadrži masti, kolesterol, bogat je vlaknima, vitaminima i mineralima, a sadrži vrlo malo kalorija. Evo nekoliko razloga zašto jesti mango svaki dan! 1.

14:59h 05.03.2021. 14:59h Ona je naš novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi.

POVEZANE KNJIGE