Zrno zdravog života

Zrno zdravog života - Dedić, Ankica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dedić, Ankica
DIMENZIJA
11,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Zrno zdravog života.pdf
ISBN
8391756341394

OPIS

Zrno zdravog života – Brza, jednostavna i zdrava obiteljska kuharicaStotinu recepata u ovoj maštovitoj, raskošnoj i istovremeno jednostavnoj kuharici potaknut će vas na kuhanje i uživanje u ukusnim i zdravim jelima. Zrno zdravog života kuharica je koja će vam otkriti kako brzo pripremiti slastan obiteljski obrok. U njoj ćete pronaći recepte za raznovrstan doručak, fantastične juhe, izvanredan glavni obrok, maštovite salate, sjajne savijače, sočne kolače i nevjerojatne torte. Osobitost su ove kuharice međuobroci i prilozi – što se može smiješati u slanim i slatkim grickalicama, kako napraviti neodoljive paštete i namaze, što se može pripremiti od batate, u što se može dodati lišće mlade pšenice, kako pripremiti zdrave polpete koji se neće raspasti te kako skuhati raznobojne i ukusne preljeve. Poznata televizijska kuharica Ankica Dedić s puno ljubavi i strasti objašnjava kako koristiti integralne i zdrave namirnice te zaposlenim roditeljima savjetuje kako u kratkom vremenu pripremiti izvrstan i zdrav obrok.

... Ubrzan način života i napredak tehnologije u velikoj mjeri uzimaju danak zdravom načinu života, tako da danas malo ko ima vremena da spava onoliko koliko bi želio.

Sestrinske tvrtke Biovege su Makronova, vodeća ustanova za edukaciju u području prirodnih stilova življenja te nakladnička kuća Planetopija, a prošle godine pridružila im se i tvrtka Bio-Zrno. PharmaMedica je izvor informacija iz oblasti medicine, psihologije, zdravog načina života. Informacije imaju naučno utemeljenje i obogaćene su iskustvima iz prakse naših autora.

POVEZANE KNJIGE