Ratnici

Ratnici - Harpur, James | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harpur, James
DIMENZIJA
10,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Ratnici.pdf
ISBN
6621827118907

OPIS

Ratnici – Taktike, trijumfi i istina o najvećim borcima u povijesti Upoznajte proslavljene borce, od silovitih drevnih Asiraca do strašnih Zulua. U knjizi ćete pronaći opise bitaka, oružja i taktika. Saznajte kako su odgajali neustrašive Spartance i obučavali ih za rat od rođenja, te kako je Boudicca, strašna britanska ratnička kraljica, podigla ustanak protiv moćne rimske vojske. U knjizi ćete pronaći okrutne činjenice, opise brutalnih obreda i krvavih borbi, ali i otkriti pravo značenje riječi junaštvo, vojničku čast i požrtvovnost. Boreći se samostalno ili rame uz rame s drugima u čvrstim formacijama, ratnici su davali svoj život kako bi osvojili zemlje, gradove i carstva.

| 08:58 Slavonski ratnici Sokolovi. Broj 615, Reportaža; 16.10.2020; Legendarna 5.

Poginulo ih je 89, a više od 300 ih je ranjeno Avari - ratnici konjanici čija je sablja nađena u grobu iz 725. U jednom od 18 novootkrivenih grobova, na nalazištu blizu Iloka, s posmrtnim ostacima zakopana je i oprema vojnika višeg ranga 09.

POVEZANE KNJIGE