Mala škola – vježbenica 1-8

Mala škola – vježbenica 1-8 - Bosmans, Annemie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bosmans, Annemie
DIMENZIJA
3,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala škola – vježbenica 1-8.pdf
ISBN
3275082347946

OPIS

Oboji tri cvijeta istom bojom. Nacrtaj malo kose na tatinoj glavi i puno kose na Ivanovoj glavi. Izbroji pjegice i upiši njihov broj.Uz pomoć ovakvih zadataka vaše će dijete napraviti prve korake prema čudesnom svijetu računanja. Jednostavni i složeni zadaci koje će dijete otkriti u ovoj vježbenici prate predškolski i školski program. MEDALJE. Na prvoj stranici naći ćete 30 medalja kojima ćete nagraditi dijete. Zbog reljefnog izgleda one su poput pravih medalja. Neka ih dijete zalijepi na predviđeno mjesto čim dovrši zadatak. Tako učenje postaje pozitivno i zabavno iskustvo već od najranije dobi. ODGOJNO I ZABAVNO!

hrvatsko narodno kazalište ivana plemenitog zajca u rijeci 7. etnografski muzej 8.

Razlozi zbog kojih bi loši učenici kasnije mogli bolje zarađivati od odlikaša ... s gotovo 10 milijuna djece koja su pogođena zatvaranjem škola i koja se možda nikada neće vratiti u svoje razrede, objavila je u ponedjeljak organizacija Save the Children. Škola u prirodi će se održati u trajanju od 4 ili 5 dana ovisno o dogovoru sa roditeljima.

POVEZANE KNJIGE