Psihoterapija

Psihoterapija - Jukić, Vlado | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jukić, Vlado
DIMENZIJA
6,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihoterapija.pdf
ISBN
9046187400602

OPIS

Psihoterapija – škole i psihoterapijski pravci u Hrvatskoj danas U knjizi su sadržane osnovne informacije o praktično svim značajnijim psihoterapijskim školama i pravcima koji se prakticiraju u Hrvatskoj. Čitatelji će tako na jednom mjestu imati uvid u paletu psihoterapijskih metoda koje se prakticiraju u nas. Moći će ih međusobno uspoređivati i među njima birati onu koja im najviše odgovara. Knjiga je u prvom redu namijenjena stručnjacima koji se u svom radu susreću s osobama kojima je potrebna psihoterapija – liječnicima, psihijatrima, psiholozima, socijalnim radnicima, defektolozima, pedagozima, teolozima i drugima, kao i studentima fakulteta koji obrazuju te stručnjake, ali i svima ostalima koji se zanimaju za psihoterapiju, posebno onima koji trebaju psihoterapijsku pomoć

dipl. Psiholog Džejna Capin Akreditovani psihoterapeut, član Europske Asocijacije KBT.

Ja vam neću postavljati nikakve dijagnoze niti ću vam propisivati lijekove. Psihoterapija i psihološko savjetovanje nije samo za „bolesne" kako se prije smatralo, već za sve vas ... Geštalt psihoterapija psihoterapija / Radionica EAPTI Psihika - Europski akreditirani psihoterapijski trening Institut organizira ljetnu radionicu na temu: PROCES ODVAJANJA, ŽALOVANJA I OPLAKIVANJA - GEŠTALT PRISTUP, a koju vodi dr.

POVEZANE KNJIGE