365 ideja koje možete ostvariti

365 ideja koje možete ostvariti - Watt, Fiona | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Watt, Fiona
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
365 ideja koje možete ostvariti.pdf
ISBN
6205570089144

OPIS

Kada god poželite slikati ili otiskivati, rezati ili lijepiti, ili pak samo crtati, u ovoj knjizi pronaći ćete ideje za svaki dan u godini. Knjiga sadrži ideje i upute za slikanje, crtanje, otiskivanje i izradu korisnih i ukrasnih predmeta od raznih materijala (papir,tkanina, folija, drvo…). U kratkim i jednostavnim uputama za svaku temu opisuje se osnovna likovna tehnika, a potom se navodi niz ideja za varijacije navedene teme odnosno za radove koji se izvode na sličan način.

Watt; E. Hanson: Svaki put kada poželite slikati ili otiskivati, rezati ili lijepiti, crtati ili modelirati, u ovoj ćete knjizi pronaći ideje, ali i načine realizacije svojih ideja, za svaki dan u godini. PET IDEJA Pokloni za Dan žena koji se ne mogu kupiti novcem.

Neke od najčešćih želja proteklih godina bile su jesti zdravije, više vježbati i naći bolji posao, no s obzirom na to da je 2020. godina bila posebna i prilično izazovna, odluke ... Na popisima sustava SharePoint prikupljaju se podaci (baš kao što to možete i u programu Excel), a moguće ih je jednostavno zajednički koristiti i njima upravljati unutar intraneta.

POVEZANE KNJIGE