Žena – intimna geografija

Žena – intimna geografija - Angier, Natalie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Angier, Natalie
DIMENZIJA
11,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena – intimna geografija.pdf
ISBN
9072519181941

OPIS

Ova je knjiga napisana u slavu ženskoga tijela – njegove anatomije, kemije, evolucije i njegova veselja… To je knjiga o onome što tradicionalno povezujemo s predodžbom žene – maternici, jajašcu, grudima, krvi, svemoćnom klitorisu – i onome što ne povezujemo – pokretljivosti, snazi, agresiji i bijesu. Natalie Angier, znanstveni pisac za New York Times i dobitnica Pulitzerove nagrade, svojim osebujnim i inteligentnim stilom otkriva nam najveću enigmu evolucije – žensko tijelo. Ogolila je pred nama žensko tijelo – palaču u kojoj živimo sve ove godine – kako bismo shvatili svoje strahove, ali i slavili njegovu ljepotu i moć. Opisujući eksplicitno, duhovito i nadahnuto sve ono što čini ženu – od organa do orgazma, natjerat će vas da se zapitate, potvrdno kimate glavom, zgrozite, rasplačete, nasmijete i oduševite. Ovu fantaziju o ženskom tijelu i umu napisala je kako bi ženama omogućila da izliječe psihičke rane, shvate svoje strahove i izvuku najviše iz onog što imaju – i one i oni koji ih vole.

390 str. , meki uvez nova 'Žena - Intimna geografija' bez uvijanja progovara o najintimnijim detaljima naše unutrašnjosti i spoljašnjosti.

ISBN: 9789532571172 Izdavač: Planetopija d.o.o. Područje: Publicistika Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1005668 Kategorija: Publicistika Oznake: samopomo ... Natalie Angier, znanstveni pisac za New York Times i dobitnica Pulitzerove nagrade, svojim osebujnim, lucidnim i raskošnim stilom otkriva nam najveću enigmu evolucije - žensko tijelo - opisujući ekplicitno, duhovito i nadahnuto sve ono što čini ženu. Žena : intimna geografija / Natalie Angier ; [prevele Milica Lukšić i Suzana Keleković].

POVEZANE KNJIGE