Kako ljubimo, kako varamo

Kako ljubimo, kako varamo - Gertler, Stephane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gertler, Stephane
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ljubimo, kako varamo.pdf
ISBN
2411367596345

OPIS

Provokativan uvid u živote 26 udanih žena iz predgrađa, koji ocrtava zapanjujući, vješto nijansirani portret braka i nevjere. O izvanbračnim vezama često šapčemo iza zatvorenih vrata. U ovoj inovativnoj knjizi – vrata se često otvaraju. Stephanie Gertler i Adrienne Lopez su na intiman i tankoćudan način zavirile u živote 26 udatih ili nekoć udatih žena, koje su ili bile ili upravo jesu u izvanbračnoj vezi ili se hrvaju sa svojim proturječnim osjećajima i lojalnošću, razmatrajući mogućnost bračne nevjere.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Adrienne Lopez Stephanie Gertler KAKO LJUBIMO, KAKO VARAMO deja za knjigu KAKO LJUBIMO, KAKO VARAMO začeta je jedne večeri, dok smo sjedile u lokalnom okupljalištu u našem predgrađu Westchestera, New York. Pijuckale smo koktele Cosmopolitan i razgovarale o braku i o tome koliko malo ljudi, koje poznajemo, žive u dobrom braku.

U ovoj inovativnoj knjizi - vrata se često otvaraju. Stephanie Gertler i Adrienne Lopez su na intiman i tankoćudan način zavirile u živote… Kako ljubimo, kako varamo : tajni život supruga iz predgrađa / Stephanie Gertler, Adrienne Lopez ; s engleskoga prevela Maja Veselinović-Kovač. Kako ljubimo, kako varamo.

POVEZANE KNJIGE