Seks s neznancima

Seks s neznancima - Gordon, Lindsay | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon, Lindsay
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks s neznancima.pdf
ISBN
7135442840439

OPIS

Seks s neznancima – Zbirka erotskih kratkih pričaJedna od najpopularnijih, najmračnijih i najsmjelijih maštarija, koja nikada ne izlazi iz mode: seks s neznancem. Je li stvar u uzbuđenju trenutne zadovoljštine? Ili u oslobađanju od svega onoga što nosi upoznavanje? Ili u ekstazi čistog prepuštanja užitku? U misteriju nepoznatog? U osjećaju isprobavanja nečega novog? Otkrijmo o čemu je riječ – spisateljice u ovoj zbirci otišle su u dubine i u širine da bi uhvatile napetost, iščekivanje, dramu i pustolovinu koja prati seks s neznancem. Naše kratke priče nastranije su i smjelije no ikad – ova nova zbirka fantastičnih priča natjerat će vas da rumenite, uzbudite se, prevrćete i sanjate.

Gotovo tri četvrtine ispitanika (72.5%, ili 4.710) smatra se aktivnim konzumentima društvenih mreža.Gotovo jedna trećina (31.7%) imala je spolni odnos s nekim koga je poznavao samo s društvenih mreža.Među onima koji su imali odnos s nekim koga su upoznali preko društvenih mreža, dvije trećine (65.8% ... Stoljetna indonezijska tradicija seksa s neznancima na planini Gunung Kemukus od sada je zabranjena! Lifestyle. Vidi mama, na slici sam! Pravo osvježenje za sve masturbatore - stižu maramice s licima polugolih djevojaka! Report.

Veći dio odmora provodili bi na moru kupajući se na divljim plažama potpuno goli. Osim užitka, razlozi za to su zdravstvene prirode.

POVEZANE KNJIGE